پاورپوینت آشنایی با مک دونالد و روند پیشرفت آن

مک دونالد روند پیشرفت مک دونالدز قوانین مهم و خاص در مک دونالد عوامل موثر در موفقیت مک دونالدز

دانلود پاورپوینت آشنایی با مک دونالد و روند پیشرفت آن

مک دونالد
روند پیشرفت مک دونالدز
قوانین مهم و خاص در مک دونالد
عوامل موثر در موفقیت مک دونالدز
دسته بندی اقتصاد
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1239 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 31

 

فهرست مطالب

 

 

مقدمه

تاریخچه مک دونالدز

روند پیشرفت مک دونالدز

ری کروک

برند سازی ری کروک

توسعه شعبه های مک دونالدز

قوانین مهم و خاص در مک دونالد

جنگ برگرها

دهه 90 و مشکلات مک دونالدز

مک دونالد و جذب کودکان

برندهایی که مک دونالدز خریداری کرد

عوامل موثر در موفقیت مک دونالدز

سرانجام ری کروک

نکاتی جالب در مورد مک دونالدز

انتقادات وارده بر مک دونالدز

منابع

 

 

مقدمه

مک دونالد بزرگ ترین رستوران زنجیره ای فست فود در سرتاسر جهان است، در ۱۲۰ کشور دنیا 40 هزار شعبه دارد و روزانه به ۶۸ میلیون مشتری سرویس دهی می کند. مک‌دونالد نه‌تنها از نظر تعداد شعبه‌ها، بلکه از نظر ارزش نیز باارزش‌ترین برند فست‌فودی جهان محسوب می‌شود.

ارزش برند مک‌دونالد چیزی در حدود ۱۳۰.۳۷ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. تنها شرکت ارائه‌ی غذا که می‌تواند با مک‌دونالد رقابت نزدیکی داشته باشد، کافه‌های زنجیره‌ای استارباکس است.

مک‌دونالد صرفاً نامی بزرگ در صنعت فست‌ فود نیست و توانسته در جمع برندهای مطرح جهانی نظیر اپل، آمازون و فیس‌بوک نیز بدرخشد.

مک دونالد یکی از نمونه های بارز موفقیت در دنیای کسب و کار است و بسیاری روند رشد این شرکت را الگوی خود قرار می دهند. اما رستوران مک دونالد چطور به این موفقیت عظیم رسید و از کجا کار خود را آغاز کرد؟

 

تاریخچه مک دونالد

این کسب و کار در اواخر دهه ۱۹۳۰ و توسط دو برادر به نام های ریچارد و موریس مک دونالد در کالیفرنیا راه اندازی شد. آن ها ابتدا یک غرفه کوچک هات داگ فروشی در نزدیک محل برگزاری مسابقات اسب سواری در سانتا آنیتا کالیفرنیا داشتند. در سال ۱۹۴۰ برادران مک دونالد رستوران باربکیویی در سن برناردینو کالیفرنیا راه اندازی کردند و در سال ۱۹۴۸ آن را به یک رستوران همبرگر فروشی تبدیل کردند.

 درون این دکه عملاً جایی برای نشستن وجود نداشت و تنها چند چهارپایه در بیرون آن به چشم می‌خورد. برادران مک‌دونالد چند پیشخدمت را استخدام کردند تا به ماشین‌های سرراهی که در محوطه‌ی پارکینگ توقف می‌کنند، خدمات ارائه دهند. کسب‌وکار برادران مک‌دونالد خیلی زود شکوفا شد و آن‌ها در یک سال درآمد خیره‌کننده‌ی ۲۰۰,۰۰۰ دلار را به دست آوردند.

 این رستوران تمرکز خود را روی همبرگر، نوشابه، چیپس و شیرینی پای قرار داده بود.

وقتی‌که جنگ جهانی دوم به پایان رسید، رقابت رستوران‌ها در سن برناردینو بالا گرفت. برادران مک‌دونالد در سال ۱۹۴۸ متوجه اتفاقی شگفت‌انگیز در مورد منوی کباب‌هایشان شده بودند؛ ۸۰ درصد از فروش آن‌ها از همبرگرها بود. ریچارد مک‌دونالد در کتاب مک‌دونالد: در پشت قوس‌ها» می‌گوید: ما هرچه بیشتر کار می‌کردیم، بیشتر همبرگر می‌فروختیم .»

 

و

 

فایل پاورپوینت 31 اسلاید

دانلود پاورپوینت آشنایی با مک دونالد و روند پیشرفت آن

مقاله ترجمه شده آزمایش محدودیت های تئوری ساختاری در تحقیقات حسابداری

مقاله ترجمه شده ارتباط حسابداری مدیریت استراتژیک با فرهنگ عامه: دنیای موزیکال وست اِند (انتهای غربی)

مقاله ترجمه شده اتخاذ نوآوری های حسابداری مدیریت : سازگاری فرهنگ سازمانی و دریافت نتایج

مقاله ترجمه شده آیا مدیر اشتراکی، انتشار انتخاب روش حسابداری را تحت تاثیر قرار می دهد؟

مقاله ترجمه شده آیا سیستم های حسابداری ABC و RCA با مدیریت های کم سود انطباق دارند

مقاله ترجمه شده بازتاب ها در مورد استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش حسابداری

مقاله ترجمه شده بازی شبیه سازی رهبری ناب – ترکیب مدیریت صحن کارخانه با حسابداری ناب

مک ,دونالد ,دونالدز ,مک‌دونالد ,  ,رستوران ,مک دونالد ,مک دونالدز ,روند پیشرفت ,در سال ,ری کروک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش آشپزی ازتوبه یک اشاره،ازمابه سردویدن... فروش ویژه انواع یخچال فریزر ساید بای ساید دوو ،یخچال اسنوا،یخچال بوش،یخچال ال جی warcraftworld فلوکس فايل معماری رسمي دانلود کتاب علمي پزشکي پسر گیلان دشت و دمن